Mijn PGD

PGD-Nijkerk-3001
PGD-Nijkerk-3015
PGD-Nijkerk-3009

Het aanmaken en beheren van uw PGD gaat via Patiënt1.nl, het grootste, landelijke persoonlijk gezondheidsdossier. U krijgt met het PGD de regie over uw eigen gezondheid en kunt, indien nodig, eenvoudig communiceren met zorgverleners en andere professionals.

In dit online dossier plaatst u informatie over uw gezondheid, maar ook uw aandoeningen, operaties, allergieën en medicatie. Ook is er ruimte voor persoonlijke gegevens en contactinformatie in geval van nood.

U kunt uw PGD altijd en overal aanvullen en/of wijzigen. In combinatie met het medisch paspoort heeft u uw medische gegevens altijd bij de hand!

De informatie in het persoonlijk gezondheidsdossier is persoonsgebonden en vertrouwelijk. Alle informatie in uw PGD is versleuteld en voldoet aan de beveiligingsnormen voor het veilig opslaan van medische informatie.

PGD-Nijkerk-2007
PGD-Nijkerk-1005

Wilt u meer informatie over het PGD Nijkerk of heeft u hulp nodig bij het aanmaken van uw eigen persoonlijk gezondheidsdossier? Neem dan gerust contact op met het projectbureau PGD Nijkerk via 033-7210500.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.