Mijn PGD

Het aanmaken en beheren van uw PGD gaat via Patiënt1.nl, het grootste, landelijke persoonlijk gezondheidsdossier. U krijgt met het PGD de regie over uw eigen gezondheid en kunt, indien nodig, eenvoudig communiceren met zorgverleners en andere professionals.

In dit online dossier plaatst u informatie over uw gezondheid, maar ook uw aandoeningen, operaties, allergieën en medicatie. Ook is er ruimte voor persoonlijke gegevens en contactinformatie in geval van nood.

U kunt uw PGD altijd en overal aanvullen en/of wijzigen. In combinatie met het medisch paspoort heeft u uw medische gegevens altijd bij de hand!

De informatie in het persoonlijk gezondheidsdossier is persoonsgebonden en vertrouwelijk. Alle informatie in uw PGD is versleuteld en voldoet aan de beveiligingsnormen voor het veilig opslaan van medische informatie.

PGD-Nijkerk-2007